dinsdag 26 mei 2015

Rabarberrecept zo heb je het nog nooit geproefd streekrecept voor de lekkerste rabarber

Hier ook weer zo'n lekker recept deze keer voor rabarber. Ik heb het nog nooit bij iemand anders zo gegeten maar mijn moeder maakte het altijd zo klaar en lekker !!!!

Wij aten het meestal als toetje met wat vla of yoghurt zo koud uit de koelkast heerlijk verfrissend.

Je begint met de rabarber in stukje te snijden anders wordt het erg "draderig" dus niet te lange stukken.

rabarber koken


Opzetten met een klein beetje water en gaar koken het wordt dan een zachte massa en je ruikt de heerlijke rabarbergeur, dit duurt ongeveer een halfuurtje gewoon even in de gaten houden.

gekookte rabarber oma's recept 

En dan nu het geheime ingrediƫnt wat bijna niemand gebruikt maar wat de smaak zo bijzonder maakt.
Echte zeeuwse keukenstroop overal te krijgen dit heeft zo'n heerlijke speciale zoete smaak en is ook erg lekker op bijvoorbeeld pannenkoeken.

ingrediƫnt voor de lekkerste rabarber

Nu naar smaak aan de warme rabarber stroop toevoegen en misschien nog een klein beetje suiker als je wilt. Je krijgt een heerlijke volle rabarbersmaak die je zo zoet kunt maken als je zelf wilt. 

lekker rabarber recept echt eens proberen 
Zo simpel maar het smaakt op deze manier klaargemaakt echt zo ontzettend lekker. 



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen